Lofoten Ekstremsportklubb

Lofoten Gårdsysteri

Instagram: #unstad

About(in english):

The arcitc surfcam located in the Lofoten archipelago is operated by Lofoten Ekstremsportklubb. It is the most northerly surfcam in the world at 69 degrees north. Follow surfing in Lofoten or report problems with the camera at the facebook group Lofoten Surfblog.

Om kamera:

Kameraet står på Unstad og viser bølgene i levende bilder 24/7. Kameraet panorerer over hele bukten og er fjernstyrt. Kameraet er en gratis tjeneste fra LEK. Vi er avhengig av brukernes støtte for å kunne fortsette å drive denne tjenesten da det er svært kostbart. Iflg. Google Analytics hadde kameraet 48 854 besøk fordelt på 13 659 unike besøkende (2013).

Bli medlem nå...

Referansebilder:

Om det ikke er folk i vannet kan det være vanskelig å se hvor store bølgene er. Som oftest er det større enn det ser ut som... Under er noen bilder med folk i vannet/på land som kan gjøre det lettere å bedømme størrelse på bølgene.